Publicaties

Publicaties

Podcast Integriteitscommissie JenV: in gesprek DG DJI Wim Saris

In deze podcastaflevering gaan we in gesprek met commissielid Anne Mieke Zwaneveld en Wim Saris, directeur-generaal van DJI.

Advies over een vermoedelijke integriteitsschending door leidinggevenden en benadeling na interne melding

De Integriteitscommissie JenV heeft in april 2024 een rapport gepubliceerd met een advies over een melding over een vermoedelijke misstand en benadeling na een interne melding.

Jaarverslag 2023 Integriteitscommissie JenV

In 2023 zijn er 51 meldingen gedaan, opnieuw een stijging ten opzicht van het jaar ervoor. Lees in het jaarverslag meer over de activiteiten, meldingen en het bereik van de commissie in 2023.

Themabijeenkomst gaf inzicht in hoe te handelen bij lastige integriteitsdilemma’s

28 maart dook NextJenV tijdens een interactieve themabijeenkomst in de wereld van integriteit. We blikken terug op een geslaagde middag.

Podcast Integriteitscommissie JenV: in gesprek met SG Dick Schoof

In deze podcastaflevering gaan we in gesprek met oud-voorzitter Frank Kerckhaert en Dick Schoof, secretaris-generaal van het ministerie van Justitie en Veiligheid.

Voorzitter Febe Deug aan het woord over integriteit

In dit interview vertelt Febe wat integriteit voor haar betekent en waarom ze ervoor kiest om deel te nemen aan de Integriteitscommissie JenV.

Nieuwe voorzitter Integriteitscommissie JenV per 1 januari 2024

Febe Deug is per 1 januari 2024 de voorzitter van de Integriteitscommissie JenV. Daarmee neemt zij het stokje over van Frank Kerckhaert.

Advies over een melding van een vermoedelijke misstand en benadeling na interne melding

De Integriteitscommissie JenV heeft een rapport gepubliceerd met advies over een melding van een vermoedelijke misstand en benadeling na interne melding.

Advies over een melding van benadeling als gevolg van het doen van een interne melding

De Integriteitscommissie JenV heeft in september 2023 een rapport gepubliceerd met een advies over een melding van benadeling als gevolg van het doen van een interne melding.

Advies over een melding van benadeling als gevolg van het doen van een integriteitsmelding

De Integriteitscommissie JenV heeft in september 2023 een rapport gepubliceerd met een advies over een melding van benadeling als gevolg van het doen van een interne melding.

Contact